Daus de cacau i gerds

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Canal
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 130 g de gerds
  • 10 g de sucre
  • 90 g de nata
  • 300 g de xocolata
  • 40 g de mantega
  • un raig de licor de gerds
  • 50 g de cacau en pols

PREPARACIÓ

Per començar, poseu els gerds en un colador i, amb una forquilla, aneu-los aixafant per extreu-re'n la polpa.
Tot seguit, poseu la polpa dels gerds en una paella, afegiu-hi el sucre i remeneu-ho. A continuació, poseu la nata en un cassó i feu-la bullir. Després, poseu la xocolata trossejada en un bol i incorporeu-hi la nata bullint. Remeneu-ho bé, afegiu-hi la polpa de gerds, la mantega a temperatura ambient i el licor de gerds, i torneu-ho a remenar. Després, folreu un motllo amb film, aboqueu-hi la xocolata i deixeu-la reposar a la nevera durant 24 hores. Per acabar, desemmotlleu-la, talleu-la a quadrats i cobriu-los amb el cacau. Finalment, banyeu els quadrats de xocolata amb xocolata desfeta a 28 graus.
Anar al contingut