Daurada amb saltat de pera de Lleida

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Albert Capdevila Piró
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida, LLEIDA
  • Dieta: Per a embarassades
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pera és una fruita molt lleugera que conté pectina, un tipus de fibra soluble natural que pot millorar la salut intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 4 daurades
  • 400 g d'espinacs frescos
  • 2 carxofes
  • 2 peres conferència
  • aigua
  • oli d'oliva verge extra
  • sal
  • germinats de ceba

PREPARACIÓ

Pelem i tallem la pera conferència a daus petits

Rentem els espinacs

Els tallem petits

Rentem les carxofes

Tallem el cor a daus

Posem una mica d'oli d'oliva verge extra en una paella calenta.

Saltem primer les carxofes, 6/7 minuts.

Afegim els espinacs, 1 minut.

Hi afegim la pera de Lleida, 3 o 5 minuts més.

Afegim una mica d'aigua al final de la cocció.

Rectifiquem de sal.

Ho reservem.

Preparem les daurades:

Netegem les daurades

La tallem a filets sense les espines i les untem una mica amb oli

En una paella, marquem els filets de daurada primer per la banda de la pell i un cop cuita els courem lleugerament per la part de la carn.

Emplatem el saltat de pera de Lleida amb espinacs i carxofes i hi posem al damunt el filet de daurada i a sobre el germinat de ceba.
Anar al contingut