Cuixes de pollastre amb farcellets de col
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Manel Armengol
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Major, trenta-sis, Gavà
INGREDIENTS
- 4 cuixes de pollastre
- 8 fulles de col
- 75 g de mantega
- 2 cebes
- 2 tomàquets
- 100 g d'ametlles torrades
- farina, sal i pebre
- 1 ou
- 250 cl d'oli
- 1/2 l d'aigua mineral
PREPARACIÓ
Per fer els farcellets, en un cassó amb aigua mineral bullint escaldeu les fulles de col durant uns segons.
Tot seguit, enfarineu-les, plegueu-les de forma rectangular, enrotlleu-les, passeu-les per ou i farina i fregiu-les en una paella amb mantega. Quan estiguin daurades, retireu-les i reserveu-les.
A continuació, salpebreu i enfarineu les cuixes de pollastre i fregiu-les en una cassola amb oli abundant.
Quan estiguin rosses, retireu-les i a la mateixa cassola, sofregiu la ceba picada.
Quan estigui ben daurada, afegiu el tomàquet picat, l'ametlla picada, les cuixes de pollastre, el brou, tapeu la cassola i deixeu-ho coure durant uns 40 minuts.
Finalment, poseu-hi els farcellets i deixeu-ho coure al forn 10 minuts més.
I ja per acabar, emplateu les cuixes de pollastre amb els farcellets al costat i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.
Tot seguit, enfarineu-les, plegueu-les de forma rectangular, enrotlleu-les, passeu-les per ou i farina i fregiu-les en una paella amb mantega. Quan estiguin daurades, retireu-les i reserveu-les.
A continuació, salpebreu i enfarineu les cuixes de pollastre i fregiu-les en una cassola amb oli abundant.
Quan estiguin rosses, retireu-les i a la mateixa cassola, sofregiu la ceba picada.
Quan estigui ben daurada, afegiu el tomàquet picat, l'ametlla picada, les cuixes de pollastre, el brou, tapeu la cassola i deixeu-ho coure durant uns 40 minuts.
Finalment, poseu-hi els farcellets i deixeu-ho coure al forn 10 minuts més.
I ja per acabar, emplateu les cuixes de pollastre amb els farcellets al costat i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.