Cuixa de xai rostida al forn acompanyat de fruita de la passió
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 4 persones
- 1 cuixa de xai neta
- 12 escalunyes pelades
- romaní
- 100 ml de mel de flors
- 2 tomàquets verds àcids
PREPARACIÓ
1. Comencem el plat salant la cuixa de xai. Després hi afegim el pebre. Una espurna d'oli a la planxa i marquem la cuixa.
2. Un cop feta, l'Isma la posa a la safata del forn amb oli. Hi afegeix les escalunyes i una mica de romaní.
3. Posem mel a la planxa, que s'anirà barrejant amb la glaça que ha deixat la cuixa de xai. Ho aboquem damunt de la cuixa i ho tapem tot amb paper de plata, i cap al forn, que mantindrem al voltant d'uns 150-160 graus.
4. Per a la guarnició del plat, tallem el tomàquet verd a rodanxes grosses... i ja ho tenim... A LA BUTXACA!
2. Un cop feta, l'Isma la posa a la safata del forn amb oli. Hi afegeix les escalunyes i una mica de romaní.
3. Posem mel a la planxa, que s'anirà barrejant amb la glaça que ha deixat la cuixa de xai. Ho aboquem damunt de la cuixa i ho tapem tot amb paper de plata, i cap al forn, que mantindrem al voltant d'uns 150-160 graus.
4. Per a la guarnició del plat, tallem el tomàquet verd a rodanxes grosses... i ja ho tenim... A LA BUTXACA!