Cuixa de pollastre guisada a la cervesa

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 cuixa de pollastre ( si són petites, 2)
  • 1 cervesa FRANZISKANER HEFFE-WEISSBIER de 500 cc
  • un grapadet de camagrocs secs (o moixernons)
  • 1 ceba
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 patata grossa
  • 50 g de favetes pelades
  • 50 g de pèsols pelats (millor si són de Llavaneres)
  • unes fulles de sàlvia fresca (si no en tenim, estragó o ALFÀBREGA)

PREPARACIÓ

Procediment.:
1. Tallem les cuixes de pollastre, separant-les en cuixa i contracuixa. Les salpebrem.
2. Tallem les patates esberlades.
3. Piquem la ceba i netegem els alls de pells externes, però mantenim les de dintre.
4. Remullem els bolets en aigua tèbia per tal que es refacin.
5. En una cassola, marquem a foc viu les cuixes salpebrades fins que siguin rosses.
6. Hi afegim els grans d'all sencers.
7. Hi afegim la ceba picada i abaixem el foc.
8. Quan la ceba sigui rossa, hi afegim les patates
9. Quan les patates estigun rossetes, ho mullem amb la cevesa. Ho deixem coure a foc lent.
10. Quan la patata ja sigui gairebé cuita, hi afegim les favetes i els pèsols.
11. Quan les favetes siguin cuites, hi afegim les herbes aromàtiques.
12. Saltem els bolets a banda i els posem a la casssola.
13. Ja ho podem servir.
Anar al contingut