Cuixa de pollastre guisada a la cervesa
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 cuixa de pollastre ( si són petites, 2)
- 1 cervesa FRANZISKANER HEFFE-WEISSBIER de 500 cc
- un grapadet de camagrocs secs (o moixernons)
- 1 ceba
- 1 cabeça d'alls
- 1 patata grossa
- 50 g de favetes pelades
- 50 g de pèsols pelats (millor si són de Llavaneres)
- unes fulles de sàlvia fresca (si no en tenim, estragó o ALFÀBREGA)
PREPARACIÓ
Procediment.:
1. Tallem les cuixes de pollastre, separant-les en cuixa i contracuixa. Les salpebrem.
2. Tallem les patates esberlades.
3. Piquem la ceba i netegem els alls de pells externes, però mantenim les de dintre.
4. Remullem els bolets en aigua tèbia per tal que es refacin.
5. En una cassola, marquem a foc viu les cuixes salpebrades fins que siguin rosses.
6. Hi afegim els grans d'all sencers.
7. Hi afegim la ceba picada i abaixem el foc.
8. Quan la ceba sigui rossa, hi afegim les patates
9. Quan les patates estigun rossetes, ho mullem amb la cevesa. Ho deixem coure a foc lent.
10. Quan la patata ja sigui gairebé cuita, hi afegim les favetes i els pèsols.
11. Quan les favetes siguin cuites, hi afegim les herbes aromàtiques.
12. Saltem els bolets a banda i els posem a la casssola.
13. Ja ho podem servir.
1. Tallem les cuixes de pollastre, separant-les en cuixa i contracuixa. Les salpebrem.
2. Tallem les patates esberlades.
3. Piquem la ceba i netegem els alls de pells externes, però mantenim les de dintre.
4. Remullem els bolets en aigua tèbia per tal que es refacin.
5. En una cassola, marquem a foc viu les cuixes salpebrades fins que siguin rosses.
6. Hi afegim els grans d'all sencers.
7. Hi afegim la ceba picada i abaixem el foc.
8. Quan la ceba sigui rossa, hi afegim les patates
9. Quan les patates estigun rossetes, ho mullem amb la cevesa. Ho deixem coure a foc lent.
10. Quan la patata ja sigui gairebé cuita, hi afegim les favetes i els pèsols.
11. Quan les favetes siguin cuites, hi afegim les herbes aromàtiques.
12. Saltem els bolets a banda i els posem a la casssola.
13. Ja ho podem servir.