Cuixa de pollastre farcida
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Isaac Monzo
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel rural "Els casals", Berguedà
INGREDIENTS
- 4 cuixes de pollastre de pagès
- 2 cebes
- 250 g de cansalada
- 200 g de cireretes confitades amb armanyac
- 1 kg d'espinacs
- 1 dl de nata fresca
- brou d'ànec
- oli d'oliva
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per fer el farcit, sofregiu la ceba en una cassola amb oli.
Després, fregiu els daus de cansalada en una paella. Quan la ceba estigui rossa, incorporeu-hi la cansalada fregida, les cireres confitades i la crema de llet. Coeu-ho durant 5 minuts i deixeu-ho refredar. A continuació, farciu la cuixa de pollastre i cosiu-la. Salpebreu-la i deixeu-la confitar durant 30 minuts en un brou d'ànec. Tot seguit, deixeu-la al forn a 180 graus durant 30 minuts més. Per fer els espinacs, salpebreu-los i saltegeu-los en una paella amb oli. Per acabar, traieu-li el fil a la cuixa de pollastre i acompanyeu-la dels espinacs i la salseta resultant de la cocció.
Després, fregiu els daus de cansalada en una paella. Quan la ceba estigui rossa, incorporeu-hi la cansalada fregida, les cireres confitades i la crema de llet. Coeu-ho durant 5 minuts i deixeu-ho refredar. A continuació, farciu la cuixa de pollastre i cosiu-la. Salpebreu-la i deixeu-la confitar durant 30 minuts en un brou d'ànec. Tot seguit, deixeu-la al forn a 180 graus durant 30 minuts més. Per fer els espinacs, salpebreu-los i saltegeu-los en una paella amb oli. Per acabar, traieu-li el fil a la cuixa de pollastre i acompanyeu-la dels espinacs i la salseta resultant de la cocció.