Cuixa de pollastre amb espàrrecs i formatge de fondre
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 4 cuixes pollastre
- 4 espàrrecs
- 4 cebetes
- 4 tomàquets cirerols
- fines herbes
- 50 g avellanes
- 50 g ametlles
- panses
- 1 fulla de llorer
- Formatge cremós, estil brie
PREPARACIÓ
1. En una cassola, rostim una mica les cuixes de pollastre, només fins que quedi rostida la pell.
2. Després salpebrem les cuixes de pollastre i les farcim amb els espàrrecs, les cebes, el tomàquet cirerol i el llorer.
3. Les salpebrem i hi afegim les fines herbes.
4. Emboliquem les cuixes amb un farcell amb paper d'alumini i les lliguem com un caramel, per separat.
5. Les rostim 25 minuts al forn a 180º.
6. Les desemboliquem, en guardem el suc que han deixat, i el posem en una safata.
7. Posem una llesca de formatge cremós, estil brie, al damunt de cada farcellet, ho tornem al forn i, quan el formatge es comenci a fondre, ja ho podem treure.
8. Fem una picada amb les avellanes i les ametlles i la escampem per sobre del formatge. Ja ho podem servir.
2. Després salpebrem les cuixes de pollastre i les farcim amb els espàrrecs, les cebes, el tomàquet cirerol i el llorer.
3. Les salpebrem i hi afegim les fines herbes.
4. Emboliquem les cuixes amb un farcell amb paper d'alumini i les lliguem com un caramel, per separat.
5. Les rostim 25 minuts al forn a 180º.
6. Les desemboliquem, en guardem el suc que han deixat, i el posem en una safata.
7. Posem una llesca de formatge cremós, estil brie, al damunt de cada farcellet, ho tornem al forn i, quan el formatge es comenci a fondre, ja ho podem treure.
8. Fem una picada amb les avellanes i les ametlles i la escampem per sobre del formatge. Ja ho podem servir.