Cuixa de pintada amb figues
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Cuixa de pintada amb figues
- (per a 2 persones)
- 2 cuixes de pintada
- 2 cullerades d'oli de nous
- 50 cl d'oli de gira-sol
- 1 beina de vainilla fresca
- nous pelades
- 150 g de llenegues blanques en conserva
- cibulet picat
- 150 g de pasta de figues pelades
PREPARACIÓ
1.Passem pel colador les llenegues. En traiem tota la gelatina i la reservem.
2.Salpebrem la pintada i la coem a la planxa.
3.Tallem les llenegues a trossets petits, traiem la vainilla de la beina, i també tallem les nous.
4.En una paella calenta hi posem els trossets de nous i hi aboquem una mica d'oli de gira-sol. A l'oli que queda, hi afegim la vainilla.
5.Quan les nous estan daurades, les apartem del foc. Hi tirem oli de nous, i la resta de l'oli de gira-sol amb la vainilla.
6.Saltem les llenegues amb sal, pebre i oli. Hi afegim la gelatina que havíem reservat abans.
7.Una mica d'oli amb la vainilla i deixem que emulsioni. Ara, el cibulet...
8.I anem distribuint les llenegues als plats, on hi hem posat la pintada al damunt de la pasta de figues.
2.Salpebrem la pintada i la coem a la planxa.
3.Tallem les llenegues a trossets petits, traiem la vainilla de la beina, i també tallem les nous.
4.En una paella calenta hi posem els trossets de nous i hi aboquem una mica d'oli de gira-sol. A l'oli que queda, hi afegim la vainilla.
5.Quan les nous estan daurades, les apartem del foc. Hi tirem oli de nous, i la resta de l'oli de gira-sol amb la vainilla.
6.Saltem les llenegues amb sal, pebre i oli. Hi afegim la gelatina que havíem reservat abans.
7.Una mica d'oli amb la vainilla i deixem que emulsioni. Ara, el cibulet...
8.I anem distribuint les llenegues als plats, on hi hem posat la pintada al damunt de la pasta de figues.