Cuixa de conill amb pastanaga
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 1 conill
- romaní fresc
- 200 g de minipastanagues
- 100 g de minipatates
- 400 cl de brou de gallina
- 1 cullerada de mel de flors
PREPARACIÓ
1. Netegeu i desosseu el conill.
2. Escampeu sal, pebre i romaní per una banda de les cuixes del conill, enrotlleu-les i les lligueu amb un cordill.
3. Després, trenqueu els ossos de conill amb un ganivet i els rostiu en una cassola amb un rajolinet d'oli.
4. Mentrestant, escaldeu les minipastanagues un minut, les deixeu refredar amb aigua i glaçons, i les peleu.
5. Bulliu les patates amb pell amb aigua, romaní i sal a foc lent.
6. Salpebreu el conill i el coeu en una cassola a part.
7. Afegiu el brou als ossos rostits fins que canviï de color, i l'afegiu al conill, amb la mel. Després, ho poseu al forn a 200 graus fins que el caldo s'hagi reduït.
8. Per acabar, hi incorporeu les verdures i unes fulletes de romaní, i ho coeu 5 minuts més.
I ja ho teniu llest.
2. Escampeu sal, pebre i romaní per una banda de les cuixes del conill, enrotlleu-les i les lligueu amb un cordill.
3. Després, trenqueu els ossos de conill amb un ganivet i els rostiu en una cassola amb un rajolinet d'oli.
4. Mentrestant, escaldeu les minipastanagues un minut, les deixeu refredar amb aigua i glaçons, i les peleu.
5. Bulliu les patates amb pell amb aigua, romaní i sal a foc lent.
6. Salpebreu el conill i el coeu en una cassola a part.
7. Afegiu el brou als ossos rostits fins que canviï de color, i l'afegiu al conill, amb la mel. Després, ho poseu al forn a 200 graus fins que el caldo s'hagi reduït.
8. Per acabar, hi incorporeu les verdures i unes fulletes de romaní, i ho coeu 5 minuts més.
I ja ho teniu llest.