Cuixa de cabrit farcida de pa torrat

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Herrera
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Manairó, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 cuixes de cabrit de 350 g
  • 1 tasseta d'oli d'oliva verge
  • 300 g de patates de platillo
  • 200 g de ceba platillo
  • 1 llesca de pa de pagès
  • 4 grans d'all
  • pebre negre
  • 100 g de ceba tallada
  • 1 pastanaga tallada
  • 1 fulla de llorer
  • 100 g de tomàquet madur
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en una safata els alls sencers, la pastanaga tallada, la ceba tallada, el tomàquet tallat a trossos, les patates tallades a trossos, les cebes platillo senceres, la fulla de llorer i l'oli d'oliva i deixeu-ho coure al forn durant 45 minuts a 80 graus.

Mentrestant, traieu la crosta del pa i talleu la molla a dauets. Després, en un cassó amb oli abundant i ben calent, fregiu els dauets de pa fins que quedin ben torrats.

A continuació, farciu les cuixes amb unes quantes verdures rostides i el pa fregit.

Seguidament, cosiu-les, salpebreu-les, poseu-les a la safata amb la resta de verdures rostides i torneu a posar la safata al forn durant 35 minuts més a 180 graus.

Finalment, descosiu les cuixes i talleu-les per la meitat.

I ja per acabar, emplateu les cuixes, guarniu el plat amb les verdures rostides i salseu-ho tot amb el suc de la cocció.
Anar al contingut