Cuetes de rap amb patates
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Mestres
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Peixerot, Barcelona
INGREDIENTS
- 8 cuetes de rap
- 400 g de patata
- 600 cc d'oli d'oliva de 0.4 º
- 2 l d'aigua
- 2 grans d'all
- 2 rovells d'ou
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, prepareu el brou, esqueixeu les patates en un plat i saleu el rap.
Tot seguit, poseu-ho dintre del brou quan bulli i ho deixeu coure uns 12 minuts. Mentrestant, feu un allioli de la següent manera: poseu primer l'all sense el cor, oli i una mica d'aigua, ho tritureu i afegiu-hi l'ou sencer, foça sal i continueu tirant-hi oli. Aleshores, hi barregeu una mica de brou. Finalment, emplateu el rap sense agafar caldo i ho tapeu tot amb l'allioli.
Tot seguit, poseu-ho dintre del brou quan bulli i ho deixeu coure uns 12 minuts. Mentrestant, feu un allioli de la següent manera: poseu primer l'all sense el cor, oli i una mica d'aigua, ho tritureu i afegiu-hi l'ou sencer, foça sal i continueu tirant-hi oli. Aleshores, hi barregeu una mica de brou. Finalment, emplateu el rap sense agafar caldo i ho tapeu tot amb l'allioli.