Cua de bou a la cassola
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 3 persones:
- 1,5 kg de cua bou
- 100 g d'olives d'Aragó
- tomàquets dessecats
- 1 nyora
- 1 pastanaga
- 400 g d'escalunyes
- 100 g de cansalada
- pell de taronja
- farigola
- llorer
- claus d'olor
- 400 cl de brou de vedella
PREPARACIÓ
1. Daureu la cua de bou amb oli d'oliva en una cassola plana.
2. Reserveu-la i poseu-la en una altra cassola.
3. Poseu el brou al foc
4. Afegiu pell de taronja, farigola i llorer.
5. Poseu claus d'espècia dins les escalunyes perquè n'agafin el gust
6. En la mateixa cassola on havíem fet la carn, daureu les escalunyes, amb les pastanagues ratllades. Així recuperareu la glaça de la cua de brou.
7. Afegiu les olives i la cansalada a la cassola que teniu al forn,
8. Incorporeu-hi la nyora i el tomàquet dessecat, les escalunyes i les pastanagues daurades.
9. També el brou amb les herbes.
10. I tot cap al forn a uns 140-150 graus durant unes 6 hores.
Una amanida d'escarola escaldada amb gambes amb allada farà més lleuger el plat que us hem proposat.
2. Reserveu-la i poseu-la en una altra cassola.
3. Poseu el brou al foc
4. Afegiu pell de taronja, farigola i llorer.
5. Poseu claus d'espècia dins les escalunyes perquè n'agafin el gust
6. En la mateixa cassola on havíem fet la carn, daureu les escalunyes, amb les pastanagues ratllades. Així recuperareu la glaça de la cua de brou.
7. Afegiu les olives i la cansalada a la cassola que teniu al forn,
8. Incorporeu-hi la nyora i el tomàquet dessecat, les escalunyes i les pastanagues daurades.
9. També el brou amb les herbes.
10. I tot cap al forn a uns 140-150 graus durant unes 6 hores.
Una amanida d'escarola escaldada amb gambes amb allada farà més lleuger el plat que us hem proposat.