Croquetes de Santa Teresa
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Llesques de pa de motlle assecades al forn
- 30 g mantega
- 250 g sucre llustre
- 2 ous
- 1 cullerada de midó de blat de moro (Maizena)
- 100 g de llet
PREPARACIÓ
1. Bullir i infusionar la llet amb llimona i canyella.
2. Posar la llet sobre el pa torrat.
3. Retirar i escórrer el pa.
4. Separar la clara del rovell dels ous.
5. Batre els rovells, afegir-hi el midó i el sucre llustre.
6. Afegir-hi la llet bullida.
7. Muntar les clares i barrejar-ho.
8. Posar el pa sobre la mescla.
9. Coure en una paella antiadherent.
2. Posar la llet sobre el pa torrat.
3. Retirar i escórrer el pa.
4. Separar la clara del rovell dels ous.
5. Batre els rovells, afegir-hi el midó i el sucre llustre.
6. Afegir-hi la llet bullida.
7. Muntar les clares i barrejar-ho.
8. Posar el pa sobre la mescla.
9. Coure en una paella antiadherent.