Croquetes de rocafort amb dàtils

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Croquetes de rocafort amb dàtils
  • 1 l llet sencera
  • 200 g farina blanca
  • 200 g mantega
  • 150 g formatge rocafort
  • 70 g dàtils sense pinyol
  • Per a l'arrebossat
  • farina de galeta
  • 1 ou
  • oli de gira-sol

PREPARACIÓ

1.Comencem a fer la beixamel de les croquetes. Desfem la mantega en una cassola i hi aboquem la farina.

2.A la cassola on hem bullit la llet, hi afegim el rocafort a trossos, hi anem posant els dàtils i ho batem tot.

3.Ara afegim la llet -amb el rocafort i els dàtils- a la cassola on hi ha la mantega i la farina. I ho anem barrejant, fins que la pasta sigui ben cremosa. I cap a la nevera

4.Un cop l'hem tret de la nevera, la beixamel es converteix en una massa. Ara treballem la massa i anem fent les croquetes.

5.Les passem per ou, i després per la farina de galeta. I les fregim.
Anar al contingut