Croquetes de pernil

Puntuació:

2,99 / 5

Categoria:
aperitius, primers
Aliment principal:
altres
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboració:

Puntua (412 vots)

Tags:

Ingredients

  • 210 g de mantega
  • 250 g de pernil
  • 190 g de ceba
  • Farina
  • Ou
  • Nou moscada
  • Farina de galeta
  • Llet

Elaboració

Primer de tot hem de picar bé la ceba i el pernil. Jo ho faig amb la picadora.

En una paella rossegem la ceba amb la mantega. Quan comenci a daurar-se hi afegim el pernil que cogui, com a molt, un minut. Passat aquest temps hi afegim una cullerada de farina i remenen bé fins que es cogui la farina i s'hagi ajuntat tot.

Anem tirant la llet sense deixar de remenar fins que tinguem una massa compacta i que no s'enganxi. Rectifiquem de sal i posem nou moscada. Deixem refredar la massa i ja podrem fer les boletes ( a mi m'en surten 37). Les passem per farina blanca, ou i farina de galeta i les fregim en oli abundant i calent.

També les podem congelar sense fregir i així en tenim per diversos dies.

Fotos de la recepta (1)

Comentaris (0)

    Plat preferit:
    truita de patates
    Receptes publicades:
    5
    Vots rebuts:
    1754
    Comentaris rebuts:
    1
    Seguidors:
    0