Crestó en escabetx
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Salvador Miralles
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Miralles, Horta de Sant Joan
INGREDIENTS
- 1kg de carn de crestó (cabrit capat)
- 1/2 l d'oli d'oliva
- 1/2 l de vinagre de vi
- 1 cabeça d'alls
- 2 fulles de llorer
- - julivert
- orenga
- 1 cullerada de pebre vermell dolç
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, saleu la carn de crestó i poseu-la en una cassola amb els alls sencers, el llorer, el julivert, l'orenga en branca, el vinagre i l'oli, i deixeu-ho macerar a la nevera durant 24 hores.
A continuació, traieu la cassola de la nevera i deixeu coure l'escabetx al foc durant 2 hores. Després, rectifiqueu-ho de sal.
I ja per acabar, serviu el plat tebi.
A continuació, traieu la cassola de la nevera i deixeu coure l'escabetx al foc durant 2 hores. Després, rectifiqueu-ho de sal.
I ja per acabar, serviu el plat tebi.