Crestó en escabetx

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Salvador Miralles
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Miralles, Horta de Sant Joan

INGREDIENTS

  • 1kg de carn de crestó (cabrit capat)
  • 1/2 l d'oli d'oliva
  • 1/2 l de vinagre de vi
  • 1 cabeça d'alls
  • 2 fulles de llorer
  • - julivert
  • orenga
  • 1 cullerada de pebre vermell dolç
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, saleu la carn de crestó i poseu-la en una cassola amb els alls sencers, el llorer, el julivert, l'orenga en branca, el vinagre i l'oli, i deixeu-ho macerar a la nevera durant 24 hores.
A continuació, traieu la cassola de la nevera i deixeu coure l'escabetx al foc durant 2 hores. Després, rectifiqueu-ho de sal.

I ja per acabar, serviu el plat tebi.
Anar al contingut