Cremós de xocolata

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: RamAula Chocavic
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: RamAula Chocavic, Gurb

INGREDIENTS

  • 225 g de llet
  • 25 g de nata líquida
  • 50 g de rovell d'ou
  • 25 g de sucre
  • 1 beina de vainilla
  • 200 g de xocolata de cobertura al 70%
  • 200 g de nata per muntar
  • 10 g de sucre
  • salsa de toffee
  • galeta picada
  • avellana caramel·litzada
  • pell de llima

PREPARACIÓ

Per fer la crema anglesa, bulliu la llet, la nata líquida, els rovells d'ou, el sucre i la beina de vainilla.
Quan hagi bullit, retireu la beina de vainilla i remeneu-ho. Tot seguit, barregeu la crema anglesa amb la cobertura de xocolata i remeneu-ho fins que obtingueu una textura semblant a la d'una maionesa. Deixeu-ho reposar 12 hores a la nevera. A continuació, emplateu una mica de nata semimuntada fent una tira. Feu el mateix amb el toffee. Després, poseu una mica de galeta i avellana sobre la nata i col·loqueu-hi una bola de cremós a sobre. Decoreu el cremós amb una mica d'avellana caramel·litzada i ratlleu una mica de pell de llima per sobre de la nata.
Anar al contingut