Crema freda de cibulet

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones:
  • 650 cl de caldo de gallina
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 manat de cibulet
  • 80 g de formatge Tou dels Til·lers
  • 1 llesca de pa
  • 1 tall de pernil salat de 3 mm de gruix
  • 1 patata petita

PREPARACIÓ

1. Feu suar la ceba, el porro i la patata amb un pessic de sal en una cassola tapada, tot talladet ben petit.
2. Després, aboqueu-hi el brou de gallina i deixeu-ho coure uns 10 minuts.
3. Mentrestant, fregiu el pa en una paella per fer-ne rostetes i el deixeu escórrer en un paper absorbent, perquè no hi quedi gaire oli.
4. Un cop cuites les verdures, ho tritureu tot perquè agafi textura de crema, i ho coleu.
5. Deixeu refredar la crema i, un cop freda, hi afegiu el cibulet i el torneu a triturar amb la batedora elèctrica.
6. A continuació, desfeu el formatge amb un bany maria de vapor.
7. Poseu el pernil tallat a dauets al plat, afegiu-hi la crema de cibulet, el pa fregit, i feu-hi uns filets de formatge fos.
Anar al contingut