Crema de poma
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Gargantua i Pantagruel
INGREDIENTS
- 8 pomes Golden
- 1 porro
- 1/2 ceba
- 2 pastanagues
- 1 tros d'api
- 2 l d'aigua
- sal i pebre Per acompanyar:
- pernil ibèric
- juliana de menta
- làmines de poma fregida
PREPARACIÓ
Primer, prepareu el brou. Talleu les verdures a trossos petits, netegeu-les i poseu-les a bullir amb aigua durant mitja hora.
Un cop fet el brou, retireu les verdures. Mentrestant, netegeu les pomes, talleu-les a quarts i traieu-ne les llavors. Poseu-les a coure en el brou de verdures durant 10 o 12 minuts. Una vegada cuites les pomes, tritureu-ho tot amb la batedora i passeu-ho pel colador xinès. A part, talleu el pernil i fregiu-lo amb una mica d'oli. Serviu la crema de poma en un bol i per sobre, poseu-hi les làmines de poma fregida, el pernil i la juliana de menta.
Un cop fet el brou, retireu les verdures. Mentrestant, netegeu les pomes, talleu-les a quarts i traieu-ne les llavors. Poseu-les a coure en el brou de verdures durant 10 o 12 minuts. Una vegada cuites les pomes, tritureu-ho tot amb la batedora i passeu-ho pel colador xinès. A part, talleu el pernil i fregiu-lo amb una mica d'oli. Serviu la crema de poma en un bol i per sobre, poseu-hi les làmines de poma fregida, el pernil i la juliana de menta.