Crema de pèsols amb còctel de marisc

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Les petxines, Lloret de Mar

INGREDIENTS

  • 1 kg de pèsols pelats
  • sal, pebre i aigua
  • 4 làmines de meló
  • 50 g de pernil ibèric a dauets
  • 4 fulles de menta picada Per al còctel:
  • 1 llamàntol
  • 8 cues de llagostí
  • 1 mango
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba tendra
  • 2 cullerades soperes de cerfull picat
  • 2 gots de vinagre d'arròs
  • 10 gotes de tabasco
  • oli d'oliva verge

PREPARACIÓ

En primer lloc, bulliu els llagostins només 1 minut; i el llamàntol (amb closca), 3 minuts.
Per fer la crema, poseu els pèsols en un cassó amb aigua bullent i sal. Quan l'aigua torni a bullir, traieu els pèsols i refresqueu-los amb aigua freda. Tot seguit, passeu-los per la batedora amb una mica d'aigua de la cocció. Coleu-ho perquè us quedi una crema ben fina. Poseu-la a la nevera. Barregeu en un bol el vinagre d'arròs i el tabasco. Després afegiu-hi el mango i el pebrot vermell a dauets i la ceba tendra ratllada. Incorporeu-hi també les cues de llagostí senceres i el llamàntol tallat a trossos. Deixeu-ho reposar 1 hora a la nevera. Col.loqueu làmines de meló al fons del plat, i tapeu-les amb el còctel de marisc (prèviament amanit amb un bon raig d'oli d'oliva). Afegiu-hi el pernil trinxat i la menta i el cerfull. Finalment, poseu-hi la crema de pèsols pel voltant.
Anar al contingut