Crema de patata i salmó amb siurenys

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pere Massana
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Massana, Girona

INGREDIENTS

  • 200 g de salmó fresc
  • 2 patates de la varietat bufet
  • siurenys
  • curri
  • soja
  • brou de salmó
  • nou moscada
  • llet
  • sal
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per fer la crema de patata, bulliu les patates pelades i tallades en un cassó amb aigua.
Després, poseu-les en un bol i afegiu-hi la crema de llet, la nou moscada, la sal i la llet. Tritureu-ho.

Per fer la crema de salmó, daureu una mica uns daus de salmó grossos en una paella amb oli durant dos minuts. Després, poseu-los en un bol i afegiu-hi la crema de llet, el brou de salmó i la sal. Tritureu-ho.

A continuació, salteu els siurenys picats i el curri en una paella amb oli.

I ja per acabar, munteu el plat en una copa. Poseu-hi la crema de salmó, una mica de salsa de soja, la crema de patata i els siurenys per sobre. Podeu guarnir la copa amb una xip de patata.
Anar al contingut