Crema de pastanaga amb rossinyols, pollastre de pagès i tòfona
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 kg pastanagues
- 20 gr tòfona negra
- 20 gr tòfona negra
- Mig pollastre de pagès
- 2 cebes
- 1 porro
- 2 dents d'all
- 100 gr mantega
- Oli d'oliva verge
- Sal granada
PREPARACIÓ
1. Fem un brou amb el pollastre, les cebes, el porro, l'all i 2 pastanagues, ho deixem coure 2 hores a foc lent i un cop cuit, el colem i el reservem, separant la carn dels ossos.
2. La carn la tallem a daus de 2x2 cm i la guardem.
3. Fem servir una part del brou per fer la crema, pelem les pastanagues i les fem coure durant 20 minuts; un cop cuit, ho passem pel túrmix o la thermomix força estona per obtenir una crema ben sedosa i brillant de color, hi afegim oli com si fos una maionesa.
4. Diluïm una part de la crema amb brou de pollastre i la mantega, ho fem arribar als 65º i emulsionem fins a aconseguir una escuma brillant.
5. Tallem la tòfona a llesques i saltem els rossinyols en una paella calenta amb sal i oli, no gaire.
6. Muntem el plat amb el pollastre al centre, posem l'escuma al voltant d'aquests elements i les llesques de tòfona a sobre.
7. A part, en una sopera posem la crema i la servim a taula.
2. La carn la tallem a daus de 2x2 cm i la guardem.
3. Fem servir una part del brou per fer la crema, pelem les pastanagues i les fem coure durant 20 minuts; un cop cuit, ho passem pel túrmix o la thermomix força estona per obtenir una crema ben sedosa i brillant de color, hi afegim oli com si fos una maionesa.
4. Diluïm una part de la crema amb brou de pollastre i la mantega, ho fem arribar als 65º i emulsionem fins a aconseguir una escuma brillant.
5. Tallem la tòfona a llesques i saltem els rossinyols en una paella calenta amb sal i oli, no gaire.
6. Muntem el plat amb el pollastre al centre, posem l'escuma al voltant d'aquests elements i les llesques de tòfona a sobre.
7. A part, en una sopera posem la crema i la servim a taula.