Crema de mel amb safrà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Andreu Vidal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casa Irene, Arties
INGREDIENTS
- 1/2 l de crema de llet
- 125 g de mel de la Vall d'Aran
- 4 rovells d'ou
- pols de sucre negre
- pols de safrà
PREPARACIÓ
Per començar, escalfeu la mel al microones.
Quan estigui liquada, afegiu-hi els rovells d'ou i la crema de llet i remeneu-ho. A continuació, col·loqueu la massa en els motllos i poseu-hi una mica de pols de safrà per sobre. Col·loqueu els motllos en una safata per al forn plena d'aigua i deixeu-ho coure al forn a 100 graus durant 35 minuts. Quan les cremes estiguin cuites, deixeu-les refredar a la nevera 2 o 3 hores. I ja per acabar, poseu-hi una mica de sucre per sobre i torreu-lo amb un bufador.
Quan estigui liquada, afegiu-hi els rovells d'ou i la crema de llet i remeneu-ho. A continuació, col·loqueu la massa en els motllos i poseu-hi una mica de pols de safrà per sobre. Col·loqueu els motllos en una safata per al forn plena d'aigua i deixeu-ho coure al forn a 100 graus durant 35 minuts. Quan les cremes estiguin cuites, deixeu-les refredar a la nevera 2 o 3 hores. I ja per acabar, poseu-hi una mica de sucre per sobre i torreu-lo amb un bufador.