Crema de maracujà amb gelat de vainilla

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Isaac Sabrià
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Sala Gran, Llofriu (Girona)
  • Informació nutricional
    -Obre

    El maracujà destaca per al seu contingut de vit. A i C. Amés conté una gran quantitat de fibra que millora el trànsit intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g de polpa de maracujà
  • 60 g de sucre
  • 60 g d'ou
  • 50 g de rovells
  • 40 g d'ametlles laminades
  • 50 g de mel natural
  • gelat de vainilla

PREPARACIÓ

Per començar, poseu l'ametlla laminada en una safata i deixeu-la torrar al forn a 180 graus durant 6 o 7 minuts.
Per fer la crema de maracujà, poseu en un cassó l'ou, els rovells d'ou, el sucre i la polpa de maracujà. Remeneu-ho bé i deixeu-ho coure a uns 85 graus sense parar de remenar-ho. Quan tingui la textura de crema, poseu-la en un bol i deixeu-la refredar a la nevera.I ja per acabar, poseu la crema freda al fons d'una copa i a sobre poseu-hi una bola de gelat de vainilla, les làmines d'ametlla torrades i una cullerada de mel.
Anar al contingut