Crema de llenties amb botifarra negra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Isidre
INGREDIENTS
- 300 g de llenties pelades
- 1 l. d'aigua mineral
- 1 os de pernil
- 1 got de crema de llet
- 1 botifarra negra
- 100 g de cansalada viada
- pa
- sal
- pebre
- mantega
- cerfull
PREPARACIÓ
Comenceu el plat posant aigua en una cassola, juntament amb les llenties, la crema de llet, una mica de mantega, sal i l'os de pernil.
Deixeu-ho coure durant uns 40 minuts. Aleshores, traieu l'os, tritureu la resta i passeu-ho pel colador per aconseguir una crema ben fina. D'altra banda, poseu oli en una paella i fregiu-hi la cansalada tallada a daus i la botifarra negra. Reserveu-ho sobre un paper absorbent. Fregiu els daus de pa i ja podeu muntar el plat. Poseu la crema de llenties en un plat de sopa, al mig la botifarra negra i al voltant, la cansalada i els trossets de pa fregit. Doneu un toc de color al plat amb el cerfull i el julivert.
Deixeu-ho coure durant uns 40 minuts. Aleshores, traieu l'os, tritureu la resta i passeu-ho pel colador per aconseguir una crema ben fina. D'altra banda, poseu oli en una paella i fregiu-hi la cansalada tallada a daus i la botifarra negra. Reserveu-ho sobre un paper absorbent. Fregiu els daus de pa i ja podeu muntar el plat. Poseu la crema de llenties en un plat de sopa, al mig la botifarra negra i al voltant, la cansalada i els trossets de pa fregit. Doneu un toc de color al plat amb el cerfull i el julivert.