Crema de fredolics amb mandonguilles de senglar
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Ramon
INGREDIENTS
- 1/2 kg de fredolics
- 1/4 de l de brou vegetal
- 2 llesques de pa torrat
- 1/2 l de llet
- sal Per a les mandonguilles:
- 400 g de carn picada de senglar (una mica greixosa)
- 100 g de pa remullat
- 2 cebes mitjanes
- 2 grans d'all
- 1 l d'aigua
- 1 gotet de vi negre
- oli d'oliva
- sal i pebre
- farina
PREPARACIÓ
Comenceu per preparar la crema. Poseu en una cassola el brou i la llet i espereu que comenci a bullir.
Incorporeu-hi els fredolics saltats i el pa torrat, remeneu-ho bé i deixeu-ho bullir uns 15 minuts. Coleu-la. Mentrestant prepareu les mandonguilles. Poseu farina en un plat i amb la carn de senglar feu boletes petites, enfarineu-les, fregiu-les i reserveu-les. Tot seguit, tireu força vi i aigua en una cassola, i bulliu-hi a foc lent i durant 45 minuts, les mandonguilles i la bresa. Per emplatar-ho, poseu les mandonguilles dins d'una anella d'alumini al centre del plat, i la crema de fredolics pel voltant. Acabeu-ho de decorar amb una mica de pa fregit. Quan ho serviu, traieu l'anella d'alumini.
Incorporeu-hi els fredolics saltats i el pa torrat, remeneu-ho bé i deixeu-ho bullir uns 15 minuts. Coleu-la. Mentrestant prepareu les mandonguilles. Poseu farina en un plat i amb la carn de senglar feu boletes petites, enfarineu-les, fregiu-les i reserveu-les. Tot seguit, tireu força vi i aigua en una cassola, i bulliu-hi a foc lent i durant 45 minuts, les mandonguilles i la bresa. Per emplatar-ho, poseu les mandonguilles dins d'una anella d'alumini al centre del plat, i la crema de fredolics pel voltant. Acabeu-ho de decorar amb una mica de pa fregit. Quan ho serviu, traieu l'anella d'alumini.