Crema de cigrons i morro de bacallà

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carles Gaig
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Gaig, Barcelona

INGREDIENTS

  • 300 g de morro de bacallà
  • 600 g de cigrons cuits
  • 1/4 d'oli verge
  • 1 tassa de brou de coure els cigrons
  • 3 cullerades d'oli verge
  • 100 g de pernil de gla
  • porradell
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un cassó amb oli, el pernil tallat a trossets i els cigrons i deixeu-ho coure durant uns 4 minuts.
Després, poseu-ho a la Thermomix a 80 graus i a continuació coleu-ho i reserveu-ho.

Tot seguit, poseu el bacallà en un bol ple d'oli, al forn a 50 graus durant uns 12 minuts.

I ja per acabar, emplateu la crema de cigrons amb el bacallà a sobre i guarniu-ho amb una mica de pernil tallat a trossets i porradell picat.
Anar al contingut