Crema de carbassˇ

Puntuaciˇ:

2,87 / 5

Categoria:
primers
Aliment principal:
verdures i hortalisses
Dificultat:
baixa
Temps d’elaboraciˇ:

Puntua (336 vots)

Ingredients

  • Per a 2 persones:
  • 3 carbassons
  • 2 patates mitjanes
  • 1 cullerada de mantega
  • formatge ratllat
  • 1 ou
  • 1 got de llet
  • sal i pebre

Elaboraciˇ

Posem a bullir en una olla el carbassˇ rentat i tallat a trossos i la patata pelada i feta a trossos tambÚ.

Un cop hagi bullit tot uns 20 minuts, ho escorrem i retornem les hortalisses a la olla.

Afegim un got de llet, una cullerada de mantega, un ou, sal, pebre i uns 50-100 gr de formatge ratllat (al nostre gust).

Ho passem tot per la batedora i ja tenim enllestida en molt poc temps una crema de carbassˇ molt i molt bona.

Salut i bon profit!

Fotos de la recepta (2)

Comentaris (3)

  • 12/12/2011 20:43:17 Marca com a ofensiu

    Hola, avui la provarÚ i us dirÚ quelcom.

  • De fet aix˛ de l'ou i la llet (fins i tot la mantega i el formatge ratllat) es podria definir com un "enganya-nens". AixÝ la crema surt mÚs suau i sap menys a verdura (estrictament parlant). Jo ara menjo verdura sense problemes per˛ fins fa pocs anys no me n'agradaven gaires. Aquesta recepta l'he decidit conservar tal qual la menjava llavors, quan era un nen petit... "sweet home carbassˇ"

  • 18/01/2010 20:08:07 Marca com a ofensiu

    A les meves cremes de verdures no hi poso mai ni ou ni llet, ja ho provarÚ.

Plat preferit:
un bon arròs amb llamàntol... però menjo i cuino de tot!
Receptes publicades:
25
Vots rebuts:
8876
Comentaris rebuts:
112
Seguidors:
4