Crema de carbassó

Puntuació:

2,86 / 5

Categoria:
primers
Aliment principal:
verdures i hortalisses
Dificultat:
baixa
Temps d’elaboració:

Puntua (325 vots)

Ingredients

  • Per a 2 persones:
  • 3 carbassons
  • 2 patates mitjanes
  • 1 cullerada de mantega
  • formatge ratllat
  • 1 ou
  • 1 got de llet
  • sal i pebre

Elaboració

Posem a bullir en una olla el carbassó rentat i tallat a trossos i la patata pelada i feta a trossos també.

Un cop hagi bullit tot uns 20 minuts, ho escorrem i retornem les hortalisses a la olla.

Afegim un got de llet, una cullerada de mantega, un ou, sal, pebre i uns 50-100 gr de formatge ratllat (al nostre gust).

Ho passem tot per la batedora i ja tenim enllestida en molt poc temps una crema de carbassó molt i molt bona.

Salut i bon profit!

Fotos de la recepta (2)

Comentaris (3)

  • 12/12/2011 20:43:17 Marca com a ofensiu

    Hola, avui la provaré i us diré quelcom.

  • De fet això de l'ou i la llet (fins i tot la mantega i el formatge ratllat) es podria definir com un "enganya-nens". Així la crema surt més suau i sap menys a verdura (estrictament parlant). Jo ara menjo verdura sense problemes però fins fa pocs anys no me n'agradaven gaires. Aquesta recepta l'he decidit conservar tal qual la menjava llavors, quan era un nen petit... "sweet home carbassó"

  • 18/01/2010 20:08:07 Marca com a ofensiu

    A les meves cremes de verdures no hi poso mai ni ou ni llet, ja ho provaré.

Plat preferit:
un bon arròs amb llamàntol... però menjo i cuino de tot!
Receptes publicades:
25
Vots rebuts:
8639
Comentaris rebuts:
112
Seguidors:
4