Crema de carbassķ

Puntuaciķ:

2,84 / 5

Categoria:
primers
Aliment principal:
verdures i hortalisses
Dificultat:
baixa
Temps d’elaboraciķ:

Puntua (354 vots)

Ingredients

  • Per a 2 persones:
  • 3 carbassons
  • 2 patates mitjanes
  • 1 cullerada de mantega
  • formatge ratllat
  • 1 ou
  • 1 got de llet
  • sal i pebre

Elaboraciķ

Posem a bullir en una olla el carbassķ rentat i tallat a trossos i la patata pelada i feta a trossos també.

Un cop hagi bullit tot uns 20 minuts, ho escorrem i retornem les hortalisses a la olla.

Afegim un got de llet, una cullerada de mantega, un ou, sal, pebre i uns 50-100 gr de formatge ratllat (al nostre gust).

Ho passem tot per la batedora i ja tenim enllestida en molt poc temps una crema de carbassķ molt i molt bona.

Salut i bon profit!

Fotos de la recepta (2)

Comentaris (3)

  • 12/12/2011 20:43:17 Marca com a ofensiu

    Hola, avui la provaré i us diré quelcom.

  • De fet aixō de l'ou i la llet (fins i tot la mantega i el formatge ratllat) es podria definir com un "enganya-nens". Així la crema surt més suau i sap menys a verdura (estrictament parlant). Jo ara menjo verdura sense problemes perō fins fa pocs anys no me n'agradaven gaires. Aquesta recepta l'he decidit conservar tal qual la menjava llavors, quan era un nen petit... "sweet home carbassķ"

  • 18/01/2010 20:08:07 Marca com a ofensiu

    A les meves cremes de verdures no hi poso mai ni ou ni llet, ja ho provaré.

Plat preferit:
un bon arrÃ˛s amb llamàntol... perÃ˛ menjo i cuino de tot!
Receptes publicades:
25
Vots rebuts:
9299
Comentaris rebuts:
112
Seguidors:
4