Crema de carbassó
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Sense lactosa
- Informació nutricional -Obre
El porro és una hortalissa rica en fibra, vitamines i minerals entre els quals destaquen el potassi i el magnesi.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 porro
- 1 bulb de fonoll
- 1 cullerada de curri
- 1 estrelleta d'anís
- 5 pastanagues
- 2 carbassons
- 1 bitxo fresc
- 1 got de vi ranci
- pebre blanc
- 1 gra d'all
PREPARACIÓ
1. En una safata al forn, hi posarem les pastanagues netes, pelades i tallades amb un all aixafat, oli d'oliva, el got de vi ranci. 30 minuts a 180 graus.
2. Quan ho traiem del forn, ho triturem i hi afegim mig litre d'aigua mineral i ho deixem bullir 15 minuts.
3. Ho colem i ho posem al foc fins que redueixi i ens quedi una salsa ben espessa. Corregim de sal i pebre.
4. Un cop fred, afegim una cullerada de curri a la salsa.
5. Bullim el fonoll, el carbassó, l'anís, el porro (tot tallat a trossos petits). Ho deixem bullint uns 20 minuts amb aigua mineral.
6. Triturem, colem i després hi afegim oli, la sal i el pebre. Emplatem posant una mica de crema de carbassó, una cullerada de la salsa de curri, fulles de fonoll picat i una mica de bitxo fresc per sobre.
2. Quan ho traiem del forn, ho triturem i hi afegim mig litre d'aigua mineral i ho deixem bullir 15 minuts.
3. Ho colem i ho posem al foc fins que redueixi i ens quedi una salsa ben espessa. Corregim de sal i pebre.
4. Un cop fred, afegim una cullerada de curri a la salsa.
5. Bullim el fonoll, el carbassó, l'anís, el porro (tot tallat a trossos petits). Ho deixem bullint uns 20 minuts amb aigua mineral.
6. Triturem, colem i després hi afegim oli, la sal i el pebre. Emplatem posant una mica de crema de carbassó, una cullerada de la salsa de curri, fulles de fonoll picat i una mica de bitxo fresc per sobre.