Crema de carbassa

Puntuació:

2,96 / 5

Categoria:
primers
Aliment principal:
verdures i hortalisses
Dificultat:
baixa
Temps d’elaboració:

Puntua (320 vots)

Tags:

  • carbassa,
  • Crema

Canals:

Ingredients

  • 1 carbassa violí
  • 2 o 3 cebes de Figueres
  • 50 g de mantega
  • Un litre i mig d'aigua
  • 20 llagostins
  • Cibulet
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Elaboració

Per començar, en un cassó amb una mica d'oli i mantega sofregiu la ceba tallada en juliana.

Quan estigui dauradeta, afegiu-hi la carbassa tallada a daus, cobriu-la amb aigua i deixeu-la coure una estona a foc suau.

Seguidament, poseu-ho tot a la Thermomix, tritureu-ho, passeu-ho per un colador xinès i reserveu-ho.Per fer les xips de carbassa, en un cassó amb oli abundant i ben calent fregiu unes rodanxes de carbassa tallades ben fines fins que quedin ben cruixents.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu les cues de llagostí prèviament pelades i salpebrades.

I ja per acabar, emplateu els llagostins i les xips de carbassa al centre del plat, poseu-hi la crema de carbassa al voltant, amaniu-ho tot amb una mica d'oli i guarniu el plat amb una mica de cibulet.

Fotos de la recepta (1)

El restaurant

La Nau

Cuiner: Amparo Soler

Ctra. C16 km 84,5. El Guixaró - Casserres.

93 825 00 12

La música

La cançó: "You've ruined me"

Intèrpret: Norah Jones

Comentaris (0)

    Recepta de:
    Receptes publicades:
    3809
    Vots rebuts:
    966737
    Comentaris rebuts:
    1206
    Seguidors:
    199