Crema de carbassa i taronja

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Vilà
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Alkimia, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carbassa es una verdura molt rica en carontens, una vitamina antioxidant que ens protegeix contra l'envelliment.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 400 g de carbassa
  • 100 g de sucre
  • 1dl d'aigua
  • 1 pela de taronja
  • 1 punta de vainilla o canyella
  • 2 fulles de gelatina
  • un paquet de galetes Oreo
  • 1 gelat de iogurt

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un cassó l'aigua, el sucre, la pela de taronja, la canyella i la carbassa tallada a daus i deixeu-ho coure tot junt durant 30 minuts.
Seguidament, retireu la pela de taronja i la canyella i tritureu-ho tot amb el túrmix. A continuació, afegiu-hi les fulles de gelatina, ja remullades i escorregudes, i tritureu-ho una altra vegada amb el túrmix.Tot seguit, emplateu la crema de carbassa, deixeu-la reposar durant 20 minuts a temperatura ambient i després deixeu-la refredar una estona més a la nevera.I ja per acabar, poseu les galetes picades a sobre la crema, feu una canó de gelat al costat i guarniu el plat amb la pela de la taronja tallada a la juliana.
Anar al contingut