Crema de carbassa i formatge de cabra

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carles Boluda
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Carril, La Garriga
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquesta elaboració és ideal per la salut òssia ja que és rica en calci i vitamina DAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 750 g de carbassa
  • 150 g de patata
  • 1,5 l d'aigua mineral
  • 150 g de formatge de cabra (suau)
  • 2 c/s de formatge cremós
  • 40 g de verdura deshidratada
  • 1 tasseta de cafè d'oli
  • 1 c/s de mantega
  • 2 alls
  • 1 porro
  • sal
  • pebre
  • Per a l'oli d'alfàbrega:
  • 200 cl d'oli d'oliva
  • 15 fulles d'alfàbrega

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb oli sofregiu un gra d'all tallat per la meitat.

Quan estigui daurat, retireu-lo i al mateix cassó sofregiu el porro tallat en juliana durant un parell de minuts. Seguidament, afegiu-hi la mantega, remeneu-ho tot bé, poseu-hi la carbassa tallada a trossos i la patata tallada a trossos i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.

Després, cobriu-ho tot amb aigua i deixeu-ho coure durant 25 minuts amb el cassó tapat.

A continuació, retireu-ho del foc, poseu-hi el formatge de cabra i el formatge cremós, rectifiqueu-ho del sal i pebre, tritureu-ho amb el túrmix i passeu-ho pel colador xinès.

Per fer l'oli d'alfàbrega, poseu l'oli en un cassó amb les fulles d'alfàbrega i deixeu-ho infusionar una estona. Després, tritureu-ho amb el túrmix i deixeu-ho refredar.

I ja per acabar, emplateu la sopa, poseu-hi un tall de formatge de cabra a sobre i guarniu el plat amb les verdures deshidratades i una mica d'oli d'alfàbrega.
Anar al contingut