Crema de carbassa amb bolets de cultiu
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Antoni Sánchez Amorós
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Solana , La Foradada
INGREDIENTS
- 1 carbassa petita o un tall de 1/2 kg
- 1/2 kg de bolets de cultiu variats
- 1 gra d'all
- dues cullerades de sucre
- oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb oli calent sofregiu l'all laminat.
Quan estiguin dauradets, afegiu-hi la carbassa pelada i tallada a daus i deixeu-ho coure uns 15 o 20 minuts remenant-ho de tant en tant perquè no s'enganxi.
A mitja cocció, rectifiqueu-ho de sal i pebre i afegiu-hi una mica d'aigua. Després, poseu la carbassa en un bol amb una miqueta de l'aigua de la seva cocció i tritureu-ho amb el túrmix.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els bolets laminats durant un parell de minuts. Seguidament, afegiu-hi una mica de sucre i aigua, remeneu-ho bé i deixeu-ho caramel·litzar un parell de minuts més.
I ja per acabar, emplateu la crema de carbassa i poseu-hi els bolets a sobre.
Quan estiguin dauradets, afegiu-hi la carbassa pelada i tallada a daus i deixeu-ho coure uns 15 o 20 minuts remenant-ho de tant en tant perquè no s'enganxi.
A mitja cocció, rectifiqueu-ho de sal i pebre i afegiu-hi una mica d'aigua. Després, poseu la carbassa en un bol amb una miqueta de l'aigua de la seva cocció i tritureu-ho amb el túrmix.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els bolets laminats durant un parell de minuts. Seguidament, afegiu-hi una mica de sucre i aigua, remeneu-ho bé i deixeu-ho caramel·litzar un parell de minuts més.
I ja per acabar, emplateu la crema de carbassa i poseu-hi els bolets a sobre.