Crema de carbassa amb bolets de cultiu

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Antoni Sánchez Amorós
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Solana , La Foradada

INGREDIENTS

  • 1 carbassa petita o un tall de 1/2 kg
  • 1/2 kg de bolets de cultiu variats
  • 1 gra d'all
  • dues cullerades de sucre
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb oli calent sofregiu l'all laminat.

Quan estiguin dauradets, afegiu-hi la carbassa pelada i tallada a daus i deixeu-ho coure uns 15 o 20 minuts remenant-ho de tant en tant perquè no s'enganxi.

A mitja cocció, rectifiqueu-ho de sal i pebre i afegiu-hi una mica d'aigua. Després, poseu la carbassa en un bol amb una miqueta de l'aigua de la seva cocció i tritureu-ho amb el túrmix.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els bolets laminats durant un parell de minuts. Seguidament, afegiu-hi una mica de sucre i aigua, remeneu-ho bé i deixeu-ho caramel·litzar un parell de minuts més.

I ja per acabar, emplateu la crema de carbassa i poseu-hi els bolets a sobre.
Anar al contingut