Crema de calçots

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Gaig, Barcelona

INGREDIENTS

  • 24 calçots
  • 1/2 ceba
  • 2 grans d'all
  • 2 patates
  • oli verge
  • oli de romesco
  • sal

PREPARACIÓ

Poseu oli en una cassola i tireu-hi els següents ingredients: els calçots tallats petits, la ceba i els alls tallats i les patates.
Deixeu-ho coure a foc baix durant 25 minuts, tireu-hi un polsim de sal i comenceu a abocar-hi l'aigua. Quan hagin passat 25 minuts més, passeu-ho per la batedora i quan ho tingueu colat, ja podeu muntar el plat. Poseu la crema en un bol, i pel damunt, una mica d'oli de romesco per donar-li gust i al mateix temps un toc de color.
Anar al contingut