Crema de calçots
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Gaig, Barcelona
INGREDIENTS
- 24 calçots
- 1/2 ceba
- 2 grans d'all
- 2 patates
- oli verge
- oli de romesco
- sal
PREPARACIÓ
Poseu oli en una cassola i tireu-hi els següents ingredients: els calçots tallats petits, la ceba i els alls tallats i les patates.
Deixeu-ho coure a foc baix durant 25 minuts, tireu-hi un polsim de sal i comenceu a abocar-hi l'aigua. Quan hagin passat 25 minuts més, passeu-ho per la batedora i quan ho tingueu colat, ja podeu muntar el plat. Poseu la crema en un bol, i pel damunt, una mica d'oli de romesco per donar-li gust i al mateix temps un toc de color.
Deixeu-ho coure a foc baix durant 25 minuts, tireu-hi un polsim de sal i comenceu a abocar-hi l'aigua. Quan hagin passat 25 minuts més, passeu-ho per la batedora i quan ho tingueu colat, ja podeu muntar el plat. Poseu la crema en un bol, i pel damunt, una mica d'oli de romesco per donar-li gust i al mateix temps un toc de color.