Crema d'avellanes de Reus
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carlos Barneda
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Art Restaurant
- Dieta: Per a hipertensos
- Informació nutricional -Obre
La barreja d'ingredients d'aquesta recepta afavoreix l'absorció de la provitamina A, naturalment present a la carbassa i a la pastanaga, gràcies al contingut de greixos saludables de les avellanes.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 1 ceba tendra
- 2 pastanagues
- 1 gra d'all
- 1 porro
- 100 g de carbassa
- 7dl de brou de pollastre
- 100 g d'avellanes torrades
- 20 g de farina
- 1 dl d'oli d'oliva
- all i pebre en gra
- c/s cacau en pols
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu la ceba, l'all i el porro, tallats ben petits, en una olla amb una mica d'oli, durant 5 minuts, a foc suau. Mentrestant, peleu i talleu la pastanaga i la carbassa ben petites, incorporeu-les a l'olla i deixeu-ho coure tot junt durant 10 minuts. Passat aquest temps, afegiu-hi la farina, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure 5 minuts més. Seguidament, poseu-hi el brou de pollastre i deixeu-ho reduir durant 10 minuts. A continuació, afegiu-hi 80 grams d'avellanes torrades, tritureu-ho tot amb el pímer i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
Finalment, piqueu els 20 grams restants d'avellanes per a l'emplatat.
I ja per acabar, serviu la crema en un got de "zurito" i guarniu-la amb una mica d'avellana picada i cacau en pols per sobre.
Finalment, piqueu els 20 grams restants d'avellanes per a l'emplatat.
I ja per acabar, serviu la crema en un got de "zurito" i guarniu-la amb una mica d'avellana picada i cacau en pols per sobre.