Crema bavaroise amb pètals
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 4 copetes:
- 2 roses
- 20 cl de llet sencera
- 1 cullerada de xarop de roses o d'aigua de roses
- 20 g de sucre en pols
- 3 rovells d'ous
- 250 g de nata líquida per muntar
- 2 fulls de gelatina
PREPARACIÓ
1. Bulliu la llet i hi afegiu els pètals de rosa i l'aigua de roses.
2. En un cassó, hi coleu la llet, la deixeu refredar, hi incorporeu els rovells i el sucre en pols, i ho coeu a poc a poc al bany maria fins que tot plegat agafi una textura de crema anglesa.
3. Tot seguit, mulleu amb aigua freda els fulls de gelatina i els afegiu a la crema anglesa.
4. Munteu la nata.
5. I la barregeu amb molt de compte amb la crema anglesa.
6. Hi afegiu uns quants pètals de rosa talladets ben finets.
7. I, finalment, ho serviu en copes i les poseu a la nevera una horeta, perquè la gelatina acabi d'actuar.
I llestos!
2. En un cassó, hi coleu la llet, la deixeu refredar, hi incorporeu els rovells i el sucre en pols, i ho coeu a poc a poc al bany maria fins que tot plegat agafi una textura de crema anglesa.
3. Tot seguit, mulleu amb aigua freda els fulls de gelatina i els afegiu a la crema anglesa.
4. Munteu la nata.
5. I la barregeu amb molt de compte amb la crema anglesa.
6. Hi afegiu uns quants pètals de rosa talladets ben finets.
7. I, finalment, ho serviu en copes i les poseu a la nevera una horeta, perquè la gelatina acabi d'actuar.
I llestos!