Crema amb fruita vermella
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sàbat
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Sàbat, Sant Cugat del Vallès
INGREDIENTS
- fruita vermella
- menta Per a la crema:
- 1/2 l de nata
- 5 rovells d'ou
- 1 ou sencer
- 100 g de sucre
- sucre per cremar
- 2 fulls de gelatina
- 1 canó de vainilla
PREPARACIÓ
Per fer la crema, poseu la nata líquida en un cassó. Afegiu-hi sucre, remeneu-ho i deixeu-ho bullir.
Mentrestant, talleu el canó de vainilla per la meitat, traieu-li el fruit amb la punta d'un ganivet i poseu-ho tot al cassó. Quan comenci a bullir, poseu la crema en un bol amb els ous, escaldeu-los, afegiu-hi la cola de gelatina, que prèviament heu tingut en remull, i remeneu-ho amb força. Deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 hores. Després munteu la nata amb una batedora i poseu-la en una mànega pastissera. Per muntar el plat, poseu les móres, els gerds, els aranyons i les maduixetes de bosc en una copa de còctel. Després afegiu-hi la crema i una mica de sucre per sobre, i cremeu-ho amb una pala de cremar elèctrica o de les que s'escalfen al foc. I per decorar, afegiu-hi una galeta o una crep i una fulla de menta.
Mentrestant, talleu el canó de vainilla per la meitat, traieu-li el fruit amb la punta d'un ganivet i poseu-ho tot al cassó. Quan comenci a bullir, poseu la crema en un bol amb els ous, escaldeu-los, afegiu-hi la cola de gelatina, que prèviament heu tingut en remull, i remeneu-ho amb força. Deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 hores. Després munteu la nata amb una batedora i poseu-la en una mànega pastissera. Per muntar el plat, poseu les móres, els gerds, els aranyons i les maduixetes de bosc en una copa de còctel. Després afegiu-hi la crema i una mica de sucre per sobre, i cremeu-ho amb una pala de cremar elèctrica o de les que s'escalfen al foc. I per decorar, afegiu-hi una galeta o una crep i una fulla de menta.