Crema amb escuma i gelatina de fruites

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Torras
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mirador del Montserrat, Santpedor

INGREDIENTS

  • 1/2 l de most
  • 400 g de formatge fresc cremós
  • 200 g de fruita petita (raïm, maduixeta, aranyó, móra negra petita)
  • 3 cues de peix (gelatina)
  • 200 g de sucre
  • 70 g de llet
  • 300 g de nata líquida
  • 10 fulles de menta

PREPARACIÓ

Per començar, foneu el sucre en una paella.
Mentrestant, escalfeu la meitat del most en un cassó i afegiu-hi els fulls de gelatina que prèviament haureu remullat. Remeneu-ho fins que els fulls de gelatina es desfacin i poseu-ho en un bol amb la resta del most.

Tot seguit, ompliu les copes de cava amb les fruites vermelles i afegiu-hi el most fins a cobrir les fruites. Deixeu-ho refredar a la nevera fins que cualli.

A continuació, feu uns fils amb el sucre desfet sobre un paper antiadherent i deixeu-los refredar.

Després, barregeu en un bol la llet, el sucre i el formatge. Poseu la barreja en un sifó i ompliu les copes. I ja per acabar, decoreu les copes amb salsa de gerds, uns fils de sucre i unes fulles de menta.
Anar al contingut