Crema amb escuma i gelatina de fruites
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Torras
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Mirador del Montserrat, Santpedor
INGREDIENTS
- 1/2 l de most
- 400 g de formatge fresc cremós
- 200 g de fruita petita (raïm, maduixeta, aranyó, móra negra petita)
- 3 cues de peix (gelatina)
- 200 g de sucre
- 70 g de llet
- 300 g de nata líquida
- 10 fulles de menta
PREPARACIÓ
Per començar, foneu el sucre en una paella.
Mentrestant, escalfeu la meitat del most en un cassó i afegiu-hi els fulls de gelatina que prèviament haureu remullat. Remeneu-ho fins que els fulls de gelatina es desfacin i poseu-ho en un bol amb la resta del most.
Tot seguit, ompliu les copes de cava amb les fruites vermelles i afegiu-hi el most fins a cobrir les fruites. Deixeu-ho refredar a la nevera fins que cualli.
A continuació, feu uns fils amb el sucre desfet sobre un paper antiadherent i deixeu-los refredar.
Després, barregeu en un bol la llet, el sucre i el formatge. Poseu la barreja en un sifó i ompliu les copes. I ja per acabar, decoreu les copes amb salsa de gerds, uns fils de sucre i unes fulles de menta.
Mentrestant, escalfeu la meitat del most en un cassó i afegiu-hi els fulls de gelatina que prèviament haureu remullat. Remeneu-ho fins que els fulls de gelatina es desfacin i poseu-ho en un bol amb la resta del most.
Tot seguit, ompliu les copes de cava amb les fruites vermelles i afegiu-hi el most fins a cobrir les fruites. Deixeu-ho refredar a la nevera fins que cualli.
A continuació, feu uns fils amb el sucre desfet sobre un paper antiadherent i deixeu-los refredar.
Després, barregeu en un bol la llet, el sucre i el formatge. Poseu la barreja en un sifó i ompliu les copes. I ja per acabar, decoreu les copes amb salsa de gerds, uns fils de sucre i unes fulles de menta.