Costelles de xai amb llimona
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 6 costelles de xai
- suc d'una llimona
- 1 rovell d'ou
- 1 cabdell d'enciam (enciam de sucre francès)
- julivert picat
- 8 tirabecs
- 10 brots de fulles de canonges
PREPARACIÓ
1. Escaldeu els tirabecs amb aigua bullint durant 2 minuts. Refredeu-los amb aigua i glaçons.
2. A la mateixa cassola i amb la mateixa aigua, bulliu 2 minuts el cabdell d'enciam net i reserveu-lo.
3. Bateu el suc de llimona amb el rovell d'ou.
4. Poseu un cassó d'aigua al foc i, sense que arribi a bullir, poseu-hi el bol amb el suc de llimona i el rovell, i aneu-ho remenant amb una cullera fins que tingui una textura de salsa. Afegiu-hi una mica de sucre perquè no sigui àcid i poseu-ho al punt de sal. Afegiu-hi molt julivert picat i els canonges picats.
5. En una paella antiadherent, coeu les costelletes fins que siguin ben rosses.
6. A la mateixa paella, per recuperar el greix del xai, salteu-hi els tirabecs i l'enciam només un moment.
7. Poseu les verdures a la base del plat. Les costelletes al damunt i salseu-ho amb la salsa de llimona i ou.
2. A la mateixa cassola i amb la mateixa aigua, bulliu 2 minuts el cabdell d'enciam net i reserveu-lo.
3. Bateu el suc de llimona amb el rovell d'ou.
4. Poseu un cassó d'aigua al foc i, sense que arribi a bullir, poseu-hi el bol amb el suc de llimona i el rovell, i aneu-ho remenant amb una cullera fins que tingui una textura de salsa. Afegiu-hi una mica de sucre perquè no sigui àcid i poseu-ho al punt de sal. Afegiu-hi molt julivert picat i els canonges picats.
5. En una paella antiadherent, coeu les costelletes fins que siguin ben rosses.
6. A la mateixa paella, per recuperar el greix del xai, salteu-hi els tirabecs i l'enciam només un moment.
7. Poseu les verdures a la base del plat. Les costelletes al damunt i salseu-ho amb la salsa de llimona i ou.