Costelles de senglar saltades amb verdures
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Benvingut Aligué
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Aligué, Manresa
INGREDIENTS
- 600 g de costelles de senglar tallades a trossos
- 2 carbassons petits
- 300 g mongetes tendres o carxofes
- 3 pastanagues
- 1/2 bròquil
- cebetes
- 1 kg de bolets: rossinyols, trompetes de la mort, ceps
- llorer
- farigola
- sal
- pebre
- oli o llard
- vinagre reduït
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu les costelles de senglar i deixeu-les reposar durant un dia.
Després, poseu les costelles a confitar amb el llard. Deixeu-ho al forn durant dues hores a 125 graus. A continuació, bulliu les verdures per separat i refredeu-les en aigua amb gel. Salteu-les. Seguidament, poseu les costelles en una paella i salteu-les. Salpebreu els bolets i salteu-los també. I ja per acabar, emplateu les verdures, els bolets i les costelles, i decoreu-ho amb el vinagre reduït.
Després, poseu les costelles a confitar amb el llard. Deixeu-ho al forn durant dues hores a 125 graus. A continuació, bulliu les verdures per separat i refredeu-les en aigua amb gel. Salteu-les. Seguidament, poseu les costelles en una paella i salteu-les. Salpebreu els bolets i salteu-los també. I ja per acabar, emplateu les verdures, els bolets i les costelles, i decoreu-ho amb el vinagre reduït.