Costelles de senglar saltades amb verdures

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Benvingut Aligué
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Aligué, Manresa

INGREDIENTS

  • 600 g de costelles de senglar tallades a trossos
  • 2 carbassons petits
  • 300 g mongetes tendres o carxofes
  • 3 pastanagues
  • 1/2 bròquil
  • cebetes
  • 1 kg de bolets: rossinyols, trompetes de la mort, ceps
  • llorer
  • farigola
  • sal
  • pebre
  • oli o llard
  • vinagre reduït

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu les costelles de senglar i deixeu-les reposar durant un dia.
Després, poseu les costelles a confitar amb el llard. Deixeu-ho al forn durant dues hores a 125 graus. A continuació, bulliu les verdures per separat i refredeu-les en aigua amb gel. Salteu-les. Seguidament, poseu les costelles en una paella i salteu-les. Salpebreu els bolets i salteu-los també. I ja per acabar, emplateu les verdures, els bolets i les costelles, i decoreu-ho amb el vinagre reduït.
Anar al contingut