Costelles de conill amb quefir
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 1 conill
- 1 got de quefir
- canonges
- farina blanca
- farina de galeta
- 1 ou de gallina
- 100 g de cacauets sense torrar
- 1 cullerada de mel de flors
- 1 cullerada d'olives negres
PREPARACIÓ
1. Talleu els canonges ben finets.
2. Després, barregeu el quefir amb la mel, les olives i els canonges.
3. Passeu els cacauets per la batedora elèctrica. I barregeu la farina de galeta i els cacauets a parts iguals per arrebossar el conill.
4. A continuació, arrebosseu les costelles de conill i les fregiu.
5. Poseu al plat l'amanida de canonges i quefir, i, després, les costelles al damunt. I llestos!
2. Després, barregeu el quefir amb la mel, les olives i els canonges.
3. Passeu els cacauets per la batedora elèctrica. I barregeu la farina de galeta i els cacauets a parts iguals per arrebossar el conill.
4. A continuació, arrebosseu les costelles de conill i les fregiu.
5. Poseu al plat l'amanida de canonges i quefir, i, després, les costelles al damunt. I llestos!