Costelles de cabrit amb mel i poma

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Víctor Manonelles
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El quetchup està fet a base de tomàquet, vinagre, sucre i sal, al contrari del que molta gent es pensa és una salsa saludable i amb poques calories molt apropiada per a acompanyar les carns vermelles.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 24 costelletes de cabrit
  • 2 pomes
  • 1/4 de tassa de salsa de soja
  • 1 cullerada de quètxup
  • 1/2 tassa de mel
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic
  • oli d'oliva
  • all en pols (o molt picat)
  • una branqueta de romaní
  • oli d'oliva
  • sal
  • una branqueta de curri

PREPARACIÓ

Per fer la salsa, poseu en un bol el quètxup, la mel, l'all en pols, el vinagre balsàmic, la salsa de soja, l'oli i una mica de sal i remeneu-ho bé.

A continuació, saleu les costelletes, poseu-les en una safata, unteu-les amb la salsa i deixeu-les coure al forn durant 3 minuts a 200 graus.

Seguidament, traieu-les del forn, doneu-hi la volta, unteu-les amb més salsa i deixeu-les coure al forn 3 minuts més per l'altre cantó.

Tot seguit, en una paella amb oli fregiu la poma tallada a dauets. Quan estigui dauradeta, reserveu-la sobre paper absorbent.

I ja per acabar, poseu un motlle rodó al centre del plat, ompliu-lo amb la poma, desemmotlleu-ho, cobriu-ho amb les costelles i guarniu el plat amb una branqueta de romaní i una de curri.
Anar al contingut