Cor de Sant Valentí

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sàbat
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Sàbat, Sant Cugat del Vallès

INGREDIENTS

  • 1 pa de pessic
  • 1 l de nata líquida
  • 1 kg de cobertura de xocolata
  • almívar Per guarnir:
  • 100 g de sucre
  • 100 g de mantega de cacau
  • 100 g de glucosa

PREPARACIÓ

Per preparar el farcit del pastís, poseu mig litre de nata líquida en un cassó i deixeu-la bullir.
Quan estigui a punt, poseu-la en un bol amb mig quilo de xocolata picada i aneu-la remenant amb una batedora fins que agafi textura de pomada i procurant que no hi quedin grumolls. Tot seguit, deixeu reposar la xocolata a la nevera durant 24 hores. A continuació, obriu un pa de pessic en tres trossos i banyeu-los amb l'almívar, que haureu preparat prèviament fent bullir un litre d'aigua amb un quilo i 600 grams de sucre. Seguidament, farciu els trossos de pa de pessic amb la crema de xocolata i poseu-los un damunt de l'altre. Després doneu-li forma de cor amb un ganivet de serra. Després, amb una espàtula, recobriu i alliseu el cor de pa de pessic amb la crema de xocolata i poseu-lo al congelador. Per decorar el pastís, bateu 100 grams de sucre, 100 grams de glucosa i 100 grams de mantega de cacau, amb els quals fareu una pasta i li anireu donant forma de flor. Finalment, poseu el pastís a sobre d'un cartró i d'una blonda i ja el podreu servir.
Anar al contingut