Copa de tiramisú amb fruita vermella

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Paula Casanovas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Les petxines, Lloret de Mar

INGREDIENTS

  • 400 g de Mascarpone
  • 3 rovells d'ou
  • 1/2 l de nata muntada
  • 150 g de sucre
  • fruita vermella
  • 2 cullerades de sucre morè
  • aigua
  • 8 melindros
  • 1 copa de Frangelico
  • 8 neules
  • 75 g de sucre

PREPARACIÓ

Per començar, barregeu en un bol els rovells d'ou i el sucre. Incorporeu-hi el mascarpone i la nata i remeneu-ho.
Deixeu-ho reposar 12 hores a la nevera. Mentrestant, poseu sucre i aigua en una paella i deixeu-ho caramel·litzar. Quan l'aigua s'hagi reduït una mica, salteu-hi les fruites vermelles. A continuació, mulleu els melindros amb el licor i col·loqueu-los al fons de la copa. Poseu-hi la mescla de mascarpone a sobre. Després, incorporeu-hi les fruites vermelles caramel·litzades i feu una altra capa de mascarpone. I ja per acabar, decoreu la copa amb uns trossets de cruixent que prèviament haureu preparat caramel·litzant una mica de sucre, neules trencades i aigua en una paella i deixant-lo assecar entre dos papers sulfuritzats. Podeu acompanyar la copa d'una bola de gelat del sabor que vulgueu.
Anar al contingut