Copa de tiramisú amb fruita vermella
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Paula Casanovas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Les petxines, Lloret de Mar
INGREDIENTS
- 400 g de Mascarpone
- 3 rovells d'ou
- 1/2 l de nata muntada
- 150 g de sucre
- fruita vermella
- 2 cullerades de sucre morè
- aigua
- 8 melindros
- 1 copa de Frangelico
- 8 neules
- 75 g de sucre
PREPARACIÓ
Per començar, barregeu en un bol els rovells d'ou i el sucre. Incorporeu-hi el mascarpone i la nata i remeneu-ho.
Deixeu-ho reposar 12 hores a la nevera. Mentrestant, poseu sucre i aigua en una paella i deixeu-ho caramel·litzar. Quan l'aigua s'hagi reduït una mica, salteu-hi les fruites vermelles. A continuació, mulleu els melindros amb el licor i col·loqueu-los al fons de la copa. Poseu-hi la mescla de mascarpone a sobre. Després, incorporeu-hi les fruites vermelles caramel·litzades i feu una altra capa de mascarpone. I ja per acabar, decoreu la copa amb uns trossets de cruixent que prèviament haureu preparat caramel·litzant una mica de sucre, neules trencades i aigua en una paella i deixant-lo assecar entre dos papers sulfuritzats. Podeu acompanyar la copa d'una bola de gelat del sabor que vulgueu.
Deixeu-ho reposar 12 hores a la nevera. Mentrestant, poseu sucre i aigua en una paella i deixeu-ho caramel·litzar. Quan l'aigua s'hagi reduït una mica, salteu-hi les fruites vermelles. A continuació, mulleu els melindros amb el licor i col·loqueu-los al fons de la copa. Poseu-hi la mescla de mascarpone a sobre. Després, incorporeu-hi les fruites vermelles caramel·litzades i feu una altra capa de mascarpone. I ja per acabar, decoreu la copa amb uns trossets de cruixent que prèviament haureu preparat caramel·litzant una mica de sucre, neules trencades i aigua en una paella i deixant-lo assecar entre dos papers sulfuritzats. Podeu acompanyar la copa d'una bola de gelat del sabor que vulgueu.