Copa de seitons fregits
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Herrera
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Manairó, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 seitons
- 1 tomàquet madur
- 50 g d'olives negres
- 100 g de formatge cremós
- farina
- sal
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua i sal escaldeu els tomàquets durant uns segons.
Seguidament, poseu-los a refredar en un bol amb aigua i gel. Després, peleu-los, talleu-los a quarts, buideu-los, poseu-los en una safata i deixeu-los coure al forn a 180 graus durant uns 3 minuts.
Per fer el formatge cremós, poseu en un bol el formatge cremós i una mica d'aigua i remeneu-ho bé amb el batedor.
A continuació, traieu el pinyol de les olives i piqueu-les.
Tot seguit, netegeu els seitons, traieu-ne les espines, talleu-los a filets, enfarineu-los i fregiu-los en una paella amb una mica d'oli ben calent.
I ja per acabar, poseu a la base de la copa una mica de formatge cremós.
Seguidament, cobriu-los amb els tomàquets, poseu-hi els filets de seitó a sobre i guarniu-ho tot amb les olives picades.
Seguidament, poseu-los a refredar en un bol amb aigua i gel. Després, peleu-los, talleu-los a quarts, buideu-los, poseu-los en una safata i deixeu-los coure al forn a 180 graus durant uns 3 minuts.
Per fer el formatge cremós, poseu en un bol el formatge cremós i una mica d'aigua i remeneu-ho bé amb el batedor.
A continuació, traieu el pinyol de les olives i piqueu-les.
Tot seguit, netegeu els seitons, traieu-ne les espines, talleu-los a filets, enfarineu-los i fregiu-los en una paella amb una mica d'oli ben calent.
I ja per acabar, poseu a la base de la copa una mica de formatge cremós.
Seguidament, cobriu-los amb els tomàquets, poseu-hi els filets de seitó a sobre i guarniu-ho tot amb les olives picades.