Copa de seitons fregits

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Herrera
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Manairó, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 seitons
  • 1 tomàquet madur
  • 50 g d'olives negres
  • 100 g de formatge cremós
  • farina
  • sal
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua i sal escaldeu els tomàquets durant uns segons.

Seguidament, poseu-los a refredar en un bol amb aigua i gel. Després, peleu-los, talleu-los a quarts, buideu-los, poseu-los en una safata i deixeu-los coure al forn a 180 graus durant uns 3 minuts.

Per fer el formatge cremós, poseu en un bol el formatge cremós i una mica d'aigua i remeneu-ho bé amb el batedor.

A continuació, traieu el pinyol de les olives i piqueu-les.

Tot seguit, netegeu els seitons, traieu-ne les espines, talleu-los a filets, enfarineu-los i fregiu-los en una paella amb una mica d'oli ben calent.

I ja per acabar, poseu a la base de la copa una mica de formatge cremós.

Seguidament, cobriu-los amb els tomàquets, poseu-hi els filets de seitó a sobre i guarniu-ho tot amb les olives picades.
Anar al contingut