Copa de mango amb iogurt
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Copa de mango amb iogurt
- (per a 2 persones)
- 2 cullerades de confitura de préssec
- orellanes d'albercoc
- 3 cullerades de xarop d'erable
- 1 iogurt
- pebre vermell mòlt
- 1 mango
PREPARACIÓ
1. Pelem i tallem el mango a dauets. Els aboquem al got de la batedora elèctrica.
2. Afegim al mango una culleradeta de pebre vermell mòlt.
3. Per donar-hi cremositat, hi afegim el iogurt a la barreja. Ho triturem tot amb la batedora elèctrica.
4. Desfem en un bol la confitura de préssec en el xarop d'erable. Ho reservem.
5. Tallem a dauets les orellanes i també les reservem.
6. Servim en gots el batut de mango, el pintem amb el xarop d'erable i la confitura i el decorem amb els trossets d'orellanes.
2. Afegim al mango una culleradeta de pebre vermell mòlt.
3. Per donar-hi cremositat, hi afegim el iogurt a la barreja. Ho triturem tot amb la batedora elèctrica.
4. Desfem en un bol la confitura de préssec en el xarop d'erable. Ho reservem.
5. Tallem a dauets les orellanes i també les reservem.
6. Servim en gots el batut de mango, el pintem amb el xarop d'erable i la confitura i el decorem amb els trossets d'orellanes.