Conill rostit amb rossinyols

imatge de recurs

INGREDIENTS

  • 8 talls de conill
  • 1 ceba dolça
  • 1 poma
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 200 g de rossinyols (o bolets de temporada)
  • oli, sal i pebre
  • herbes aromàtiques
  • 1 copa de cava
  • 1 cullerada de farina de galeta Per a guarnir:
  • carabassó
  • tomàquet confitat

PREPARACIÓ

En primer lloc, escaldeu els rossinyols. Poseu oli a la cassola un cop estigui calenta i afegiu-hi les verdures trossejades.
Deixeu-ho coure durant 2 minuts aproximadament. Quan les verdures estiguin rosses, incorporeu-hi els rossinyols. Salpebreu el conill i poseu-li herbes aromàtiques abans de passar-lo a la cassola. Deixeu-ho coure durant 3 o 4 minuts. A continuació, afegiu-hi una mica de farina de galeta i una mica de cava. Deixeu-ho reduir durant 10 minuts. Retireu el conill quan estigui al punt i coleu la salsa. Mentrestant, poseu oli a escalfar en una paella. Després, tireu-hi els rossinyols i salteu-los. Saleu-los. Munteu el plat amb el conill i els rossinyols i regueu-ho amb salsa. Finalment, guarniu-ho amb un carabassó fet al vapor i tomàquets confitats.
Anar al contingut