Conill farcit trufat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Mesón del pastor, Morella
INGREDIENTS
- 1 conill
- 500 g de carn picada de vedella
- 500 g de llom de porc picat
- 100 g de pernil a tires
- 100 g de rovellons
- 25 g de tòfona negra
- 1 ou
- 3 espàrrecs
- 1 pebrot vermell
- 1 copa de concentrat de tòfona
- 1 l de brou de carn
- 1/4 de l d'oli d'oliva
- pinyons
- sal
- una gasa i un fil d'empalomar
PREPARACIÓ
En primer lloc, feu el farcit. Barregeu en un bol la carn picada de vedella, la de porc, un ou, un raig de concentrat de tòfona i sal.
Un cop feta la barreja, és aconsellable que la deixeu macerar a la nevera unes 24 hores. Estireu el conill, net i desossat, sobre una gasa, i comenceu a farcir-lo. Escampeu-hi la barreja de carn picada pel damunt, i després, aneu-hi col.locant la resta del farcit: el pebrot tallat a tires, els espàrrecs (o porros), els pinyons, els rovellons tallats a trossos, les làmines de trufa i el pernil tallat a tires. Tot seguit, tombeu el conill, emboliqueu-lo amb la gasa i lligueu-lo ben lligat amb fil d'empalomar. Quan el tingueu ben lligat, daureu-lo en una cassola amb oli calent, i aneu-hi abocant el brou de carn de mica en mica. Deixeu-lo coure unes 2 hores. Podeu servir el conill farcit fred, tallat a làmines com si fos un embotit, i acompanyat amb moixernons frescos i amb una vinagreta de tòfona.
Un cop feta la barreja, és aconsellable que la deixeu macerar a la nevera unes 24 hores. Estireu el conill, net i desossat, sobre una gasa, i comenceu a farcir-lo. Escampeu-hi la barreja de carn picada pel damunt, i després, aneu-hi col.locant la resta del farcit: el pebrot tallat a tires, els espàrrecs (o porros), els pinyons, els rovellons tallats a trossos, les làmines de trufa i el pernil tallat a tires. Tot seguit, tombeu el conill, emboliqueu-lo amb la gasa i lligueu-lo ben lligat amb fil d'empalomar. Quan el tingueu ben lligat, daureu-lo en una cassola amb oli calent, i aneu-hi abocant el brou de carn de mica en mica. Deixeu-lo coure unes 2 hores. Podeu servir el conill farcit fred, tallat a làmines com si fos un embotit, i acompanyat amb moixernons frescos i amb una vinagreta de tòfona.