Conill farcit trufat

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Mesón del pastor, Morella

INGREDIENTS

  • 1 conill
  • 500 g de carn picada de vedella
  • 500 g de llom de porc picat
  • 100 g de pernil a tires
  • 100 g de rovellons
  • 25 g de tòfona negra
  • 1 ou
  • 3 espàrrecs
  • 1 pebrot vermell
  • 1 copa de concentrat de tòfona
  • 1 l de brou de carn
  • 1/4 de l d'oli d'oliva
  • pinyons
  • sal
  • una gasa i un fil d'empalomar

PREPARACIÓ

En primer lloc, feu el farcit. Barregeu en un bol la carn picada de vedella, la de porc, un ou, un raig de concentrat de tòfona i sal.
Un cop feta la barreja, és aconsellable que la deixeu macerar a la nevera unes 24 hores. Estireu el conill, net i desossat, sobre una gasa, i comenceu a farcir-lo. Escampeu-hi la barreja de carn picada pel damunt, i després, aneu-hi col.locant la resta del farcit: el pebrot tallat a tires, els espàrrecs (o porros), els pinyons, els rovellons tallats a trossos, les làmines de trufa i el pernil tallat a tires. Tot seguit, tombeu el conill, emboliqueu-lo amb la gasa i lligueu-lo ben lligat amb fil d'empalomar. Quan el tingueu ben lligat, daureu-lo en una cassola amb oli calent, i aneu-hi abocant el brou de carn de mica en mica. Deixeu-lo coure unes 2 hores. Podeu servir el conill farcit fred, tallat a làmines com si fos un embotit, i acompanyat amb moixernons frescos i amb una vinagreta de tòfona.
Anar al contingut