Conill de Cal Parent

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carme Ventura
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Siqués "Cal Parent", Besalú

INGREDIENTS

  • 1 conill
  • 300 g de cebetes del platillo
  • 200 g de pastanagues
  • 2 tomàquets madurs
  • 4 alls
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branquilló de farigola
  • 1 branquilló de romaní
  • 1 brot de julivert
  • 1 copa de vi negre
  • 1/2 copa d'anís dolç
  • 1 copeta de vi ranci
  • brou suau
  • sal
  • pebre negre en gra
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu el conill i poseu-lo en una cassola amb oli.
Tot seguit, talleu els tomàquets i les cebetes del platillo. Quan el conill comenci a agafar color, incorporeu-hi les herbes aromàtiques, el pebre negre en gra, el julivert, les rodanxes de pastanaga, els trossos de tomàquet i els trossos de ceba. Doneu-hi unes voltes i afegiu-hi el vi negre. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns 20 minuts. A continuació, afegiu-hi l'anís, el vi ranci i el brou suau, que haureu aconseguit bullint carcasses de pollastre i verdures durant uns 30 minuts. Finalment, tapeu la cassola i deixeu-ho bullir uns 10 minuts més.
Anar al contingut