Conill de Cal Parent
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carme Ventura
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Siqués "Cal Parent", Besalú
INGREDIENTS
- 1 conill
- 300 g de cebetes del platillo
- 200 g de pastanagues
- 2 tomàquets madurs
- 4 alls
- 1 fulla de llorer
- 1 branquilló de farigola
- 1 branquilló de romaní
- 1 brot de julivert
- 1 copa de vi negre
- 1/2 copa d'anís dolç
- 1 copeta de vi ranci
- brou suau
- sal
- pebre negre en gra
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu el conill i poseu-lo en una cassola amb oli.
Tot seguit, talleu els tomàquets i les cebetes del platillo. Quan el conill comenci a agafar color, incorporeu-hi les herbes aromàtiques, el pebre negre en gra, el julivert, les rodanxes de pastanaga, els trossos de tomàquet i els trossos de ceba. Doneu-hi unes voltes i afegiu-hi el vi negre. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns 20 minuts. A continuació, afegiu-hi l'anís, el vi ranci i el brou suau, que haureu aconseguit bullint carcasses de pollastre i verdures durant uns 30 minuts. Finalment, tapeu la cassola i deixeu-ho bullir uns 10 minuts més.
Tot seguit, talleu els tomàquets i les cebetes del platillo. Quan el conill comenci a agafar color, incorporeu-hi les herbes aromàtiques, el pebre negre en gra, el julivert, les rodanxes de pastanaga, els trossos de tomàquet i els trossos de ceba. Doneu-hi unes voltes i afegiu-hi el vi negre. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns 20 minuts. A continuació, afegiu-hi l'anís, el vi ranci i el brou suau, que haureu aconseguit bullint carcasses de pollastre i verdures durant uns 30 minuts. Finalment, tapeu la cassola i deixeu-ho bullir uns 10 minuts més.