Conill amb albergínies i carxofes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 conill
- 2 albergínies
- 2 carxofes
- 2 cebes
- 3 tomàquets
- 5 grans d'all
- pebre negre
- pebre roig
- 1 canó de canyella
- 50 g de farina
- oli i sal Per a la picada:
- 10 ametlles torrades
- 10 avellanes torrades
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la ceba, el tomàquet i el conill en una cassola amb oli.
Remeneu-ho, salpebreu-ho i afegiu-hi un trosset de canyella, una mica de pebre vermell i els alls. Barregeu-ho i deixeu-ho coure 40 minuts. Després retireu el conill de la cassola i afegiu farina al sofregit. Remeneu-ho i incorporeu-hi aigua calenta. Deixeu-ho bullir una estona. Per fer la picada, poseu les ametlles i les avellanes torrades en un morter i piqueu-les. Llavors coleu la picada amb un colador xinès mirant que vagi a parar en una cassola. Tot seguit incorporeu-hi el conill. Mentre el conill es cou, fregiu les albergínies en una paella i les carxofes en una altra. A continuació, incorporeu-les a la cassola amb el conill. Remeneu-ho i afegiu-hi la picada. Deixeu-ho coure uns minuts i ja podreu emplatar.
Remeneu-ho, salpebreu-ho i afegiu-hi un trosset de canyella, una mica de pebre vermell i els alls. Barregeu-ho i deixeu-ho coure 40 minuts. Després retireu el conill de la cassola i afegiu farina al sofregit. Remeneu-ho i incorporeu-hi aigua calenta. Deixeu-ho bullir una estona. Per fer la picada, poseu les ametlles i les avellanes torrades en un morter i piqueu-les. Llavors coleu la picada amb un colador xinès mirant que vagi a parar en una cassola. Tot seguit incorporeu-hi el conill. Mentre el conill es cou, fregiu les albergínies en una paella i les carxofes en una altra. A continuació, incorporeu-les a la cassola amb el conill. Remeneu-ho i afegiu-hi la picada. Deixeu-ho coure uns minuts i ja podreu emplatar.